Durex - Jó szeretők a magyarok!

2012.02.19. 19:13 Publikátor


A magyarok élen járnak párjuk boldoggá tételében, hiszen a férfiak 85%-a, míg a nők 89%-a véli úgy, hogy partnere remekül tudja kényeztetni őt.

Február 14. Valentin-nap, a szerelem napja. A Durex vadonatúj kutatási eredményei is azt bizonyítják, hogy a szeretet a legszebb ajándék, amit párjának adhat az ember.
 


A magyar nők 80%-a, valamint a férfiak 70%-a szerint a szexuális kapcsolat érzelmi vonatkozásai – mint szeretet, tisztelet, biztonságérzet - a hölgyek számára sokkal fontosabbak– derül ki a Durex friss nemzetközi kutatásából, melynek eredményei kifejezetten Valentin-nap alkalmából láttak napvilágot.

A válaszadó magyar hölgyek túlnyomó többsége (92%) egyetért abban, hogy a szex érzelmileg közelebb hozza őket partnerükhöz. Ugyanakkor szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen 91%-uk szerint a magyar férfiak odaadóak.



A magyarok élen járnak párjuk boldoggá tételében, ugyanis a férfiak 85%-a, míg a nők 89%-a véli úgy, hogy partnere remekül tudja kényeztetni őt.

„Jó látni, hogy a szerelem és szex tekintetében a magyar férfiak helyesen állnak a dolgokhoz” - nyilatkozta az eredmények kapcsán Krassovics Miklós, a Durex kategóriamenedzsere. „Ettől függetlenül a fejlődési lehetőségek tárháza határtalan, és talán a legtalálóbb üzenet ezzel kapcsolatban az, hogy semmiképpen se hanyagoljuk el párkapcsolatunk érzelmi oldalát.”

„A pároknak azt tudom tanácsolni, hogy legyen a kapcsolatuk szerves része a kommunikáció, a testi közelség és az intimitás. Néha például egy nyugtató, érzéki masszázs is segíthet abban, hogy mindkét fél további értékes, közös élményekkel gazdagodjon” - mondta Erős Erika, pszichiáter.

A Durex kutatásában 36 országból 29 000 ember vett részt 2011 szeptemberében.

 

Forrás: btl.hu

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása